Rømø Akut hjælper kom forbi

Rømø´s akut hjælpere lagde vejen forbi Rømø Minigolf

 

Tirsdag aften var Rømø minigolf lukket, da vi havde fint besøg af Rømø’s Akut hjælper som var på besøg hos os til en gang hygge og minigolf. Normalt er Akut hjælperne samlet den første tirsdag i måneden hvor der trænes førstehjælp, men i går var det så lidt minigolf de trænede i stedet for og det skete under stor morskab til tider når golfbolden ikke lige rullede derhen hvor deltagerne ønskede det.

Rømø Akut hjælper ordningen er en ordning som region Syd sammen med nogle lokale borger fik op og stå i oktober 2016 og har til opgave at yde førstehjælp indtil ambulance og lægebil/helikopter kan være fremme ved den/de tilskadekomne. Hjælperne der har haft et travlt 2018 hvor de indtil i aftes har været på ikke mindre end 84 udkald hvilket man må sige er flot klaret af de 17 hjælper.

 

I aftes var den månedlige træning så skiftet ud med lidt social hygge og man havde i den anledning fået sponseret nogle fine gaver fra Atzens Honning, som der blev spillet om. Der var præmie til 1. plads som Claus fik samt sidste plads som Herle tog.