Om Rømø minigolf

Billedet viser et billede taget fra luften over Rømø Minigolf. Vi åbnede Rømø minigolf i 1990 og har indrettet os på en 3000 kvm stor naturgrund, som  udgør danmarks største minigolfbane, arealmæssigt set. Vi kalder også Rømø minigolf for vores lille oase, da området med de mange træer, buske o. lign. danner en rigtig skøn oase lignende område, hvor man kan bruge timevis på minigolf, petanque eller shuffleboard, og undervejs kan man holde en velfortjent pause eller afslutning på dagen, ved de opstillede borde og stole. Rømø Minigolf har et lille udvalg af div. drikkevarer samt nogle rigtig gode is som kan købes til fornuftige priser. Rømø minigolf finder du på den fantastiske ferie ø Rømø, hvor vi har fundet os til rette på den sydlige del af øen i Mølby.

tæt opad træerne ser man en af Rømø minigolf's baner med et lille gul hus som forhindring til spillerneStedet har ud over de 18 minigolfbaner, også 3 petanque baner samt 2 shuffleboard baner, ligesom stedet er indrettet med store fine borde og bænke, så man har mulighed for at sidde og hygge sig lidt med resten af selskabet i en eventuel pause eller som afslutning på en fornøjelig dag. Området er som sagt godt beskyttet med træer, buske o. lign. som beskytter mod den til tider stride vestenvind eller støjen ude fra den nærliggende vej, hvilket også er med til og gøre Rømø minigolf til et attraktiv sted hvor hele familien samles i en fælles aktivitet. Til området er der selvfølgelig fine adgangsforhold med gode parkering pladser. Ligeledes er der et rigtig fint og nyopført toilet på stedet (opført i 2014) hvis man får brug for dette..

Kig ind til Rømø minigolf på den familievenlige minigolf anlæg i mølby på Rømø, hvor I har masser af muligheder for at hygge jer med familien, vennerne, kollegerne eller hele gaden i timevis.

                                                                   

Vores postadresse er:

Rømø Minigolf v/Ole Claussen Duhn
Havnebyvej 209, Mølby, 6792 Rømø
Mobiltelefon.: +45 22 84 11 91
Mail.: Ole_C_Duhn@yahoo.dk
CVR-nr: 16858684