Om Rømø minigolf

Vi åbnede Rømø minigolf i 1990 og har indrettet os på en 3000 kvm stor naturgrund, som  udgør Danmarks største minigolfbane, arealmæssigt set. Vi kalder også Rømø minigolf for vores lille oase, da området med de mange træer, buske o. lign. danner en rigtig skøn oase lignende område, hvor man kan bruge timevis på minigolf, petanque eller shuffleboard, og undervejs kan man holde en velfortjent pause eller som afslutning på dagen, ved et af de opstillede borde og stole/bænke. Hvis man undervejs bliver tørstig eller lidt lækkersulten så har Rømø Minigolf et lille udvalg af div. drikkevarer samt nogle rigtig gode is som kan købes til fornuftige priser. Rømø minigolf finder du på den fantastiske ferie ø Rømø, hvor vi har fundet os til rette på den sydlige del af øen i Mølby lige ved siden af den gamle Købmandsgaard.

Stedet har ud over de 18 minigolfbaner, også 3 petanque baner samt 2 shuffleboard baner, som alle er godt placeret mellem træer og buske der danner rammen om vores hyggelige og skønne oase. Derudover er stedet indrettet med sandkasse og legehus til de mindste gæster også har lidt der kan have deres interesse, alt i mens forældre, bedsteforældre samt de øvrige voksne kan hygge sig lidt sammen ved de fine borde og bænke. Området er som sagt godt beskyttet med træer, buske o. lign. som beskytter mod den til tider stride vestenvind eller støjen ude fra den nærliggende vej, hvilket også er med til og gøre Rømø minigolf til et attraktiv sted hvor hele familien samles i en fælles aktivitet. Til området er der selvfølgelig fine adgangsforhold med gode parkering pladser. Ligeledes er der et rigtig fint og nyopført toilet på stedet (opført i 2014) hvis man får brug for dette..

Riv nogle timer ud af ferien, hverdagen, gadefesten, eller måske polterabenden og slå jer løs hos Rømø minigolf på den mest familievenlige minigolf anlæg her på Rømø, hvor I har masser af muligheder for at hygge jer og dyste mod hinanden i minigolf, i petanque eller ved vores shuffleboard baner.

Vores postadresse er:
Rømø Minigolf v/Ole Claussen Duhn
Havnebyvej 209, Mølby, 6792 Rømø
Mobiltelefon.: +45 22 84 11 91
Mail.: Ole_C_Duhn@yahoo.dk
CVR-nr: 16858684